VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 10 de juny del 2017

PIZZES CASOLANES






Ingredients


Pa de xapata del ample.


Tomàquet, (pot ser fregit, o cru)


Pebrot vermell escalivat


Tonyina


Sobrassada


Formatge ratllat que es fongui


Oli – i - sal


Un polset d’orenga 


Aquesta recepta es pot fer amb el que tinguis a la nevera, pot ser pernil, dolç, o salat ( a les hores s’ha de tenir cura amb la sal ) xampinyons, etc....


Obrir la xapata per la meitat, i si és una mica gruixuda, fer-ne 3 trossos.


Torrar-la, sucar-la amb tomàquet, o posar de fregit a gust. Una miqueta de sal i oli.

Escampar-ho trossets de sobrassada, o de tonyina, posar-hi  tiretes de pebrot vermell per adornar, un polset d’orenga, i formatge ratllat.


Posar-ho al forn fort  uns minuts.


Es fàcil, i boníssima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada