VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 29 de juny del 2017

CANALONS DE CARBASSÓ





Ingredients:

20 plaques de canelons 

 1k de carbassons 

 250g. de  cansalada virada  

 100g. de formatge cremós ( poden ser caserios ) 

 4 ous durs 

 1 ceba grossa

Un pot de xampinyons laminats

Una pastilla de brou concentrat de verdures
Netejar i picar els carbassons i la ceba.

 Ofegar els carbassons trinxats, i la ceba, deixeu-los a foc lent 20 minuts. 

Amb els dits desfer la pastilla de brou i escampar-la a la paella junt amb el carbassó. Posar-hi sal i una mica de pebre

Passar els xampinyons per la paella
 Després afegir-hi els ous durs picats, la cansalada trinxada, i el formatge.(la cansalada, penseu a treure la cona) 

Remenar bé per que quedin tots els ingredients ben units. Si la barreja quedava una mica tova, posar-hi un grapadet de pa ratllat, només per lligar una mica

Farciu els canelons, i cobrir-los amb beixamel 

  Si agrada el formatge posar-hi un tros de formatge rocafort, o blau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada