Ingredients:
20 plaques de canelons
1k de carbassons
250g. de cansalada virada
100g. de formatge cremós ( poden ser caserios )
4 ous durs
1 ceba grossa
Un pot de xampinyons laminats
Una pastilla de brou concentrat de verdures
Netejar i picar els carbassons i la ceba.
Ofegar els carbassons trinxats, i la ceba, deixeu-los a foc lent 20 minuts.
Amb els dits desfer la pastilla de brou i escampar-la a la paella junt amb el carbassó. Posar-hi sal i una mica de pebre
Passar els xampinyons per la paella
Després afegir-hi els ous durs picats, la cansalada trinxada, i el formatge.(la cansalada, penseu a treure la cona)
Remenar bé per que quedin tots els ingredients ben units. Si la barreja quedava una mica tova, posar-hi un grapadet de pa ratllat, només per lligar una mica
Farciu els canelons, i cobrir-los amb beixamel
Si agrada el formatge posar-hi un tros de formatge rocafort, o blau
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada