VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 12 de maig del 2017

PEUS DE PORC AMB SEQUES








Ingredients:



Peus partits i nets

1 ceba

– tomàquet de pot

 – un manat d’herbes

– llar

– oli


– 500 g. de seques ja cuites.

Picada

all, julivert,

 8 avellanes,

 8 ametlles,

 un tros de pa fregit o 2 galetes maries.



Posar l’oli i el llar a una cassola, i posar-hi els peus crus i anar-los enrosin.

 Quan ja estiguin rossos posar-hi aigua bullent i deixar-los coure 2 hores vigilant que no s’enganxin o quedin secs. Treure el suc i guardar-lo. 

En una paella sofregir el tomàquet. Fer la picada, i barrejar-la amb el tomàquet, desfer-ho amb una mica de suc de coure els peus, i tirar-ho per sobre.

 Deixar que faci la xup xup 5 minuts i posar-hi les mongetes seques, que cogui 5 minuts més.

 Aquest plat és millor fer-lo d’un dia per l’altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada