Ingredients:
Peus partits i nets
– 1 ceba
– tomàquet de pot
– un manat d’herbes
– llar
– oli
Picada
all, julivert,
8 avellanes,
8 ametlles,
un tros de pa fregit o 2 galetes maries.
Posar l’oli i el llar a una cassola, i posar-hi els peus crus i anar-los enrosin.
Quan ja estiguin rossos posar-hi aigua bullent i deixar-los coure 2 hores vigilant que no s’enganxin o quedin secs. Treure el suc i guardar-lo.
En una paella sofregir el tomàquet. Fer la picada, i barrejar-la amb el tomàquet, desfer-ho amb una mica de suc de coure els peus, i tirar-ho per sobre.
Deixar que faci la xup xup 5 minuts i posar-hi les mongetes seques, que cogui 5 minuts més.
Aquest plat és millor fer-lo d’un dia per l’altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada