Ingredients:
- 2 llaunes de
pebrot
– 350 g. de carn de porc
– 150 g. de vedella
– 3 cullerades
de salsa de tomàquet
– 1 llauna de
paté
– 4 ous
– farina de
galeta
–ous
– farina
– oli, sal,i
pebre.
Per la salsa:
- 1
ceba grossa
– 2 grans d’all
– 1 cullerada de
salsa de tomàquet
- ½ got entre aigua i vi blanc.
Per fer el
farcit, es posa tota la carn junt amb el paté en un bol i es barreja bé. Es
posa a la batedora fins que quedi una pasta fina, però no líquida. Es deixa
reposar tota la nit.
S’agafen els
pebrots i s’omplen bé. Es passen per ou i farina i es fregeixen, i es posen a
una cassola.
Sofregir la ceba i els alls, afegir-hi el
tomàquet, i es vi i l’aigua, ( es pot fer servir l’aigua dels pebrots) i
posar-ho sobre els pebrots.
Deixar-ho coure 20 minuts. Si falta suc,
afegir-hi mes aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada