VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 13 de maig del 2017

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS



Ingredients:

- 2 llaunes de pebrot
– 350 g. de carn de porc
– 150 g. de vedella
– 3 cullerades de salsa de tomàquet
– 1 llauna de paté
– 4 ous
– farina de galeta
–ous
– farina
– oli, sal,i pebre.

Per la salsa:
 -  1 ceba grossa
– 2 grans d’all
– 1 cullerada de salsa de tomàquet
-  ½ got entre aigua i vi blanc.

Per fer el farcit, es posa tota la carn junt amb el paté en un bol i es barreja bé. Es posa a la batedora fins que quedi una pasta fina, però no líquida. Es deixa reposar tota la nit.
S’agafen els pebrots i s’omplen bé. Es passen per ou i farina i es fregeixen, i es posen a una cassola.

 Sofregir la ceba i els alls, afegir-hi el tomàquet, i es vi i l’aigua, ( es pot fer servir l’aigua dels pebrots) i posar-ho sobre els pebrots.

 Deixar-ho coure 20 minuts. Si falta suc, afegir-hi mes aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada