INGREDIENTS:
- 3 ous
– 300 g. de sucre
– 300 g. de farina
– una tasseta d’anís,
( en el seu lloc es pot posar una taceta de vi dolç)
- una tasseta d’oli
de girasol
– una taceta de llet
– la ratlladura d’una llimona
– un sobre de llevat
en pols.
Batre les clares a punt de neu.
Afegir-hi els rovells amb el sucre, fins que quedin
esponjosos, afegir-hi la llet, l’anís, i l’oli, i la ratlladura de llimona,
barrejar-ho i posar-hi la farina.
Batre una mica perquè
no quedin grumolls, i posar-hi el llevat en pols. Remenar-ho bé, i abocar-ho
a un motlle rodó d’anar al forn untat
amb una mica d’oli,
Posar-ho al forn 30 o 35 minuts, això depèn de cada forn.
Per saber-ho, punxar-la amb un escuradents.
L’oli ha de ser de gira-sol, perquè no te sabor. Si en lloc
d’anís hi voleu posar vi dolç també va bé.
Un cop fet partir el pastís, i farcir-lo.
El farcit, pot ser del que es vulgui. Melmelada.....mantega
i cafè...xocolata desfeta, etc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada