VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 31 de maig del 2017

BROQUIL AL VAPOR




Un bròquil

100 gr. De sobrassada

4 o 5 gran d’all

½ ceba, si és tendre millor

Dues cullerades de vinagre de Mòdena

Dues o tres cullerades del suc de del bròquil

Dues cullerades de vi blanc

Escames de ceba seca fregida ( ja la venen feta)

Oli – sal

Fer coure els ramets de bròquil al vapor o bullit al dente

Agafar oli i posar-hi la ceba i els alls ven picats, i anar estofant amb poc foc

Desfer-hi la sobrassada, un cop desfeta posar-hi el vinagre el vi i les dues cullerades de suc del bròquil  ( si es vol més lleugera posar-hi una mica més del suc )

Servir el bròquil, i amanir amb la salsa.

Escampar-hi els flocs de ceba fregida per sobre. ( això és opcional )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada