VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 1 d’agost del 2017

FAVES A LA CATALANA







Ingredients:


 - 1 k. de faves pelades


– 1 ceba grossa


– 4 o 5 grans d’all


200 g de botifarra negre


-200g. de cansalada del coll


50 g. de pernil salat


– 3 fulles de llorer


– 1 gotet de vi blanc sec


– 1 got d’aigua


– 1 cullerada de pebre vermell


– oli – sal i pebre negre.


Tallar la cansalada a  trossos i posar-la a la cassola amb oli, el llorer i deixar-la sofregir el temps de tallar la ceba i afegir-la junt amb els alls a la cassola.

 Deixar-ho sofregir una mica,i posar-hi el pebre vermell el vi i l’aigua. Posar-hi les faves, sacsejar bé la cassola tapar-ho bé i deixar que cogui ¾ d’hora amb cassola normal i ½ hora si és de pressió.


 Destapar afegir-hi la botifarra a trossos i deixar que coguin 5 minuts més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada