Ingredients:1 Pollastre a trossos– 6 grans d’all– el suc d’una llimona– ½ got de brandi– ½ culleradeta de pebre vermell dolç– julivert– 2 culleradetes d’oli– sal i pebre .- Farina– i oli per fregir.Passar tots els ingredients per la batedora menys el pollastre, la farina i l’oli de fregir.Banyar els trossos de pollastre amb aquesta mescla i deixar-ho a la nevera tota la nit,al matí donar-hi la volta perquè s’impregnin bé.Enfarinar els trossets de pollastre i fregir amb l’oli ben calent fins que estiguin ben rossets
VIQUI
Seguidors
dimecres, 9 de novembre del 2016
POLLASTRE AL AJILLO
Etiquetes::
POLLASTRE
M'agrada molt la cuina, i és per això que he fet aquest bloc, per poder posar-hi receptes que puguin interessar a altre persones.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada