VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 2 d’octubre del 2016

PASTÍS DE FRUITS SECS



                Ingredients:

         100g. d’ametlles crues      
         100 g. de nous
         100 g. d’avellanes
         100 g. de pinyons
         100 g. de xocolata negra
         100 g. de margarina o mantega
         6 ous
         6 cullerades de sucre
         2 cullerades de conyac
         2 cullerades de panses petites
          2 cullerades de farina de blat de moro
 ( tipus maicena )
  1 culleradeta de llevat amb pols .

En un cassó amb aigua fondre la xocolata, quan comenci a estovar-se, llençar l’aigua i posar-hi la mantega o margarina i el conyac.

 Desfer-ho bé sense deixar de remenar, i treure del foc. Batre els rovell d’ou amb el sucre.


Triturar els fruits secs menys els pinyons i les panses, i afegir-ho a la barreja dels  rovells i el sucre, junt amb la farina de blat de moro, remenar bé i posar-hi la xocolata desfeta, i las clares muntades a punt de neu i llevat. 

Untar un motlle amb mantega i abocar-hi la massa. Espolsar-hi els pinyons i les panses.

 Posar-ho al foc 20 o 25 minuts. Provar si es cuit amb un escuradents, si surt net ja és cuit, i si no surt net deixar 4 o 5 minuts més, segons es vegi. Aquest pastís és molt consistent, i porta moltes calories.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada