Ingredients:
100g. d’ametlles crues
6 ous
6 cullerades de sucre
2 cullerades de conyac
2 cullerades de panses petites
2
cullerades de farina de blat de moro
( tipus maicena )
1 culleradeta de
llevat amb pols .
En un cassó amb aigua fondre la
xocolata, quan comenci a estovar-se, llençar l’aigua i posar-hi la mantega o
margarina i el conyac.
Desfer-ho bé sense deixar de remenar, i treure del foc.
Batre els rovell d’ou amb el sucre.
Triturar els fruits secs menys
els pinyons i les panses, i afegir-ho a la barreja dels rovells i el sucre, junt amb la farina de
blat de moro, remenar bé i posar-hi la xocolata desfeta, i las clares muntades
a punt de neu i llevat.
Untar un motlle amb mantega i abocar-hi la massa.
Espolsar-hi els pinyons i les panses.
Posar-ho al foc 20 o 25 minuts. Provar si
es cuit amb un escuradents, si surt net ja és cuit, i si no surt net deixar 4 o
5 minuts més, segons es vegi. Aquest pastís és molt
consistent, i porta moltes calories.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada