VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 25 d’octubre del 2016

GALETS FARCITS





Ingredients;
Galets grossos
Carn picada de vedella i de porc
Un carpó de pollastre
Ossos d'espina
Ossos de vedella 
Un os de pernil
Porro
Api
Pastanagues.

Us estranyarà que no hi posem carn, és que no farem carn d'olla.

 Fer-ho bullir 1 hora 1/2, col·lar-ho.

Amanir la carn de la pilota, amb ou, pa remullat amb llet, sal, pebre alls i julivert.

Farcir els galets  amb el preparat de pilota.

 Posar brou a una cassola de fons ample, i quan estigui a punt de bullir, anar posant els galets ben posats l'un al costat de l'altre, i que el brou només els cobreixi. Ha de bullir molt poc a poc, perquè no es girin, i anar-hi afegint brou.

No han de bullir massa, han d'estat al "dente" perquè no es trenquin.

Treure'ls del foc i afegir-hi bastant brou, que puguin créixer a fora del foc.


S'ha de fer el dia avant, així s'inflaran i no es trenca’n. 
Si és necessari fer-ho en dues cassoles, ja que han de quedar l'un al costat del altre, però que no quedin amuntegats, perquè es buidarien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada