VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 7 d’octubre del 2016

CONILL ESCABETXAT- 1




 Un conill a trossos.

Una ceba

Un porro

Una pastanaga 

Un manat d’herbes

Una culleradeta de pebre vermell

Pebre negre en gra

Un cap d’alls partit per la meitat

 2 gots d’oli

1 got de vinagre

1 got de vi blanc

Sal

Fregir els trossos de conill, i posar-los a un plat.

Amb el mateix oli estofar les verdures , sense deixar que es facin rosses.

Quan estiguin cuites, posar-hi el pebre vermell, donar-hi unes voltes, i de seguida posar-hi el conill, i afegir-hi el vinagre, el vi, i l’oli.

Si fas servir el mateix oli per fregir segurament que en tindràs d’afegir.


Que quedi tot cobert, i deixar-ho coure fins que estigui tou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada