VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 3 d’octubre del 2016

CONILL AMB BOLETS - FÀCIL





                Ingredients: 
       -     1 conill
-         1 got de vi blanc
         2 gots de brouc
         1 cap d’alls
-          2 cebes mitjanetes
         2 cullerades de tomàquet concentrat
         2 talls de cansalada virada
         1 pot de bolets
         1 cullerada de farina
-          Un   manat herba
         oli, pebre, i sal

Posar el conill a una cassola amb l’oli calent a enrossir, afegir-hi la cansalada i el manat d’herbes, i deixar-ho fregir una mica, posar-hi la ceba tallada i el cap d’alls sencer deixar-ho rostir una mica, espolsar-hi la farina i posar hi el vi i el brou i deixar-ho coure una estona.

        Posar-hi els bolets i deixar-ho ½ h més i ja es pot servir 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada