INGREDIENTS.
- Un tros de llom sencer.( Segons els comença’ls)
- 7 o 8 taronges
- 3 culleradetes de maicena
- 5 o 6 cullerades de sucre
- oli - sal
Es posa en una cassola amb oli i es cou uns deu minuts per cada costat, que quedi ros.
Llavors es treu i es deixa refredar.
Quan està fred (perquè calent no va be) es talla a talls primets i es torna a posar a la cassola.
A continuació s’escorren varies taronges set o vuit, les que sigui, i el suc es tira sobre el llom, que quedi bastant cobert.
S’agafa una mica d'aquest suc de taronja es deixa refredar, ja que quan està calent quedaria agrumollat, si tirant unes dues o tres culleradetes de Maizena i s’afegeix a la cassola perquè quedi un suquet mes espès.
En una paella es fa sucre cremat, o sigui si posa sucre amb una cullerada d’aigua i es deixa que es vagi cremant, i quan està s’afegeix a la cassola amb el llom.
amb el sucre cremat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada