- I pot de xampinyons laminats
- Un pebrot verd
- 3 o 4 tomàquets madurs
- 150 g. de virutes de pernil
- 4 tacetes d’arròs
- Mongeta tendre
- Una pastanaga
- 3 o 4 grans d’all.
- Sal
Per el brou, un os de pernil, que no sigui ranci, i una ceba.
Les verdures poden variar segons la temporada, si pot posar el que es vulgui, coliflor, pèsols, carxofes, etc....
Posar l’os de pernil amb aigua al menys 2 hores. Canviar l’aigua i fer-lo bullir junt amb la ceba.
Sufragi la mongeta tendre, la pastanaga, afegir-hi la ceba, els all i fer un sofregit normal i quan ja casi estigui, posar-hi els xampinyons, i el pernil trinxat ven petit. Al posar la sal tenir en compte, que hi el pernil, que ja és salat.
Posar-hi l’arròs, deixar que sufregeixi uns moments i afegir-ho 10 tacetes de brou de l’os de pernil. Remenar-ho bé, i ja no tocar-lo més, que cogui, uns 14 o 15 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada