VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 9 de maig del 2016

CANELONS DE PASTANAGA I PORRO





Ingredients:

7 o 8 pastanagues grosses

2 porros grans

100 g. De mantega

20 plaques de canelons

50 g. De formatge per gratinar

50 g. De formatge blau, (si no agrada es pot posar un altre formatge ratllat)

 1/2 pastilla de brou concentrar de verdura


Sal - pebre

Beixamel

Netejar les pastanagues, i ratllar-les. Picar els porros ven trinxadet.

Amb la meitat de la mantega ofegar  les verdures tapades perquè no enrosseixin .

Barrejar-hi el formatge blau, i la pastilla esmicolada.

Fer la beixamel amb la mantega restant, i guardar uns moments.

Posar les verdures a una plata, i barrejar-hi 3 o 4 cullerades de beixamel.

Bullir els canelons, i farcir-los.

Posar-los a una safata d’anar al forn, repartir la beixamel, per sobre, i escampar-hi el formatge ratllat.


Posar-los a gratinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada