Ingredients
100 g. De mantega
130 g. De farina
3 ous
¼ de litre d’aigua
Un polset de sal
Un parell de culleradetes de sucre
Oli abundant
Sucre, per arrebossar-los
Posar al foc l’aigua, i quan bulli, afegir-hi, la
mantega, el sucre i el polset de sal, i treure’l
del foc.
Tirar-hi la farina tota de cop, i remenar bé.
Tornar al foc un parell de minuts, sense
deixar de remenar contínuament.
Quan estigui la farina ven incorporada, ja
fora del foc, (deixar reposar, un parell de minuts, perquè no quedessin els ous cuits ) posar-hi, els ous un per un, o sigui, primer un i remenar, fins que estigui ven lligat, i després l’altre, i finalment, l’últim.
Finalment fregir amb bastant d’oli, va molt bé fer-ho amb un caçó, i posar-ne pocs, i ells mateixos, ja es donen la volta. arrebossar-los, amb sucre, i servir.
Es important que l'oli no sigui massa calent perquè s coguin bé de dintre, han de quedar ven rossets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada