Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 14 de març de 2016

BUNYOLS DE VENT DE QUARESMA





Ingredients


100 g. De mantega


130 g. De farina



 3 ous

 ¼ de litre d’aigua


Un polset de sal


Un parell de culleradetes de sucre


Oli abundant


Sucre, per arrebossar-los


Posar al foc l’aigua, i quan bulli, afegir-hi, la

 mantega, el sucre i  el polset de sal, i treure’l

 del foc.


Tirar-hi la farina tota de cop, i remenar bé. 

Tornar al foc un parell de minuts, sense 

deixar de remenar contínuament.


Quan estigui la farina ven incorporada, ja 

fora del foc, (deixar reposar, un parell de minuts, perquè no quedessin els ous cuits ) posar-hi, els ous  un per un, o sigui, primer un i remenar, fins que estigui ven lligat, i després l’altre,  i finalment, l’últim.


Finalment fregir amb bastant d’oli, va molt bé fer-ho amb un caçó, i posar-ne pocs, i ells mateixos, ja es donen la volta.  arrebossar-los, amb sucre, i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada