INGREDIENS
Paquets de 8 racions de flam Royal
1 litre de llet
6 cullerades de sucre
Restos de magdalenes eixutes
El sucre cremat que ja ve en el paquet de flam
Agafar la llet, el sobre de flam, les 6 cullerades de sucre, i restos de alguna pasta que encara que no siguin magdalenes , és igual, pot ser un croissant, o un tros de pa de pessic, que s’ha quedat sec.
Triturar-ho tot junt amb el mini pimer,
agafar un motlle, de flam, i posar-hi la bosseta de sucre cremat que ja porta el flam.
Posar la tota la barreja al foc, sense deixar de remenar, i quan es vegi que va a arrencar el bull, que comença a fer petites bombolletes al costa del pot que es cou, abocar-ho a la flamera que ja tenim preparada.
Deixar-ho reposar millor d’un dia per l’altre.
Desemmotllar-ho, i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada