VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 20 de gener del 2016

CAPONATA







Una albergínia

 2 tomàquets


Olives sense pinyol , 12 unitats

Una llauna d'anxoves

Oli d'oliva , 1/2 tassa

Una cullerada de sucre

Una ceba petita ,


Un tronc d'api

Tàperes , 1 cullerada

50 g. de pinyons

 2 cullerades de vinagre de xeres

Sal  poca, i pebre a gust

Teniu em compte, que tan les olives com les anxoves,  ja són salades

Rentar l'albergínia   , tallar-les a daus sense pelar . 


 Posar-les en un colador i empolvorar amb sal , perquè tregui l'aigua. Deixar reposar una bona estona.
Rentar-la. 

 Pelar i picar la ceba i els tomàquets . Rentar l'api i picar tot no massa petit.

Escalfar l' oli  en una  paella i fregir l'albergínia. Ha de quedar tova, i una mica rosseta.
 Treure-la
En el mateix oli, fregir , la ceba, l'api, i el tomàquet, a foc lent, fins que estigui tot cuit.

Posar-hi, l'albergínia fregida, les olives talladetes, les taperes, el sucre, el vinagre, i els pinyons, que els haurem passat per la paella amb molta cura, ja que es cremen de seguida, i barrejar-ho tot.

 Rectificar de sal, si és necessari.

Deixar-ho coure 5 minuts tot junts, i servir adornat amb les anxoves a sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada