Ingredients:
1 Pollastre tallat
un pot de bolets
200 gr. de pèsols
1 ceba grossa
brou
farina.
Per la picada:
avellanes
2 llesquetes de pa
4 o 5 gran d’all
½ copa de brandi
oli, sal , i pebre
un manat d’herbes
(Llorer , sajolida – i un canó de canyella )
Posar oli a una paella,salpebrar el pollastre: Enfarinar els talls i fregir-los. En el mateix oli fregir els alls i les 2 llesquetes de pa , guardar-les per fer la picada.
En el mateix oli, fregir una mica els bolets.
Col·lar l’oli a una cassola afegir-ni si fa falta, i sofregir la ceba trinxada, posar-hi el pollastre fregit, els bolets , i els pèsols, afegir- hi el brou i deixar-ho coure uns 20 minuts.
Fer la picada amb les avellanes, els alls , el pa fregit , desfer-la amb el brandi , i abocar-ho tot a la cassola. Deixar-ho coure 20 minuts més
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada