Viqui

Viqui

Seguidors

dimarts, 12 de gener de 2016

PLATILLO DE POLLASTRE TÍPIC DE FIGUERES




Ingredients:
1 Pollastre tallat
 un pot de bolets
 200 gr. de pèsols
 1 ceba grossa
 brou
 farina.

Per la picada: avellanes
 2 llesquetes de pa
 4 o 5 gran d’all ½ copa de brandi
 oli, sal , i pebre
 un manat d’herbes (Llorer , sajolida – i un canó de canyella )

         Posar oli a una paella,salpebrar el pollastre: Enfarinar els talls i fregir-los. En el mateix oli fregir els alls i les 2 llesquetes de pa , guardar-les per fer la picada.

 En el mateix oli, fregir una mica els bolets.  Col·lar l’oli a una cassola  afegir-ni si fa falta, i sofregir la ceba trinxada, posar-hi el pollastre fregit, els bolets , i els pèsols, afegir- hi el brou i deixar-ho coure uns 20 minuts.


Fer la picada amb les avellanes, els alls , el pa fregit , desfer-la amb el brandi , i abocar-ho tot a la cassola. Deixar-ho coure 20 minuts més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada