VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 12 de gener del 2016

PLATILLO DE POLLASTRE TÍPIC DE FIGUERES




Ingredients:

1 Pollastre tallat

 un pot de bolets

 200 gr. de pèsols

 1 ceba grossa

 brou

 farina.

Per la picada: 

avellanes

 2 llesquetes de pa

 4 o 5 gran d’all 

½ copa de brandi

 oli, sal , i pebre

 un manat d’herbes
 (Llorer , sajolida – i un canó de canyella )

         Posar oli a una paella,salpebrar el pollastre: Enfarinar els talls i fregir-los. En el mateix oli fregir els alls i les 2 llesquetes de pa , guardar-les per fer la picada.

 En el mateix oli, fregir una mica els bolets. 

 Col·lar l’oli a una cassola  afegir-ni si fa falta, i sofregir la ceba trinxada, posar-hi el pollastre fregit, els bolets , i els pèsols, afegir- hi el brou i deixar-ho coure uns 20 minuts.


Fer la picada amb les avellanes, els alls , el pa fregit , desfer-la amb el brandi , i abocar-ho tot a la cassola. Deixar-ho coure 20 minuts més


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada