VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 9 de gener del 2016

PITS DE POLLASTRE FARCITS





Ingredients:

  -½ ceba

– 2 grans d’all una fulla de llorer

– 1 tomàquet petit

- 2 pits de pollastre grossos sense os

– 100g. de pernil

– 4 formatgets (tipus caseriu )

- 1 got de vi sec

– oli pebre i sal.


Obrir els pits i posar-los a macerar amb el vi, la sal i el pebre, 2  o 3 hores. Passat aquest temps farcir els pits amb el pernil trinxat petit,  els formatgets xafats a sobre, tancar els pits i lligats ben lligats.

 Rostir- los amb la ceba els alls el tomàquet i el llorer. A mig coure tirar-hi el vi de macerar i si fa falta afegir-hi una mica d’aigua.

 Quan estigui cuit , un cop fred talla’l passar la salsa pel mini pimer , i posar-hi el pollastre tallat a  una plata , i la salsa per sobre.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada