VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 13 de gener del 2016

BUNYOLS DE CARBASSA







Ingredients:

3 / 4 de quilo de carbassa

1 / 4 de quilo de farina

2 pessics de llevat de forner

sucre per arrebossar

ratlladura de 1 llimona

oli d’oliva per fregir

Pelar i trossejar la carbassa, bullir fins que quedi

tova, escorreu-la i fer un puré.

Barrejar, mig quilo de puré de carbassa tèbia amb

el llevat, incorporar la farina i la ratlladura de

llimona, barrejar bé amb les mans

deixar reposar fins que pugi la massa.

Escalfar l’oli en una paella i donar la forma als

bunyols amb les mans mullades per evitar que

enganxin la farina.

Fregir-los fins a aconseguir que quedin daurats i

situar-los amb paper absorbent per escórrer l’oli.


Passar-los per sucre



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada