Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 13 de gener de 2016

ARRÒS AMB CLOÏSSES







Ingredients:

  - ½ k. de cloïsses
– un got petit de vi blanc
– llorer
– 1 ceba
– 3 o 4 grans d’all
 – 10 grans de pebre negre
- una tasseta d’arròs per persona
100 g. de formatge ratllat
– oli sal
– 2 tasses de suc,  per una d’arròs.

En una cassola posar-hi les cloïsses, el vi . el llorer – el pebre negre i un gotet d’aigua, i posar-ho al foc fins que s’obrin les cloïsses.

Un cop obertes treure-les i colar en  un colador amb un drapet net a dintre ( si no es fa eixís sempre queda terra)

 Fer un sofregit amb els alls i la ceba. Afegir-hi l’arròs, i fer  sofregir una mica. Posar-hi l’aigua i el suc  colat de les cloïsses i deixar-ho coure 15 minuts. 

Posar-hi el formatge i les cloïsses, tapar ho i apagar el foc i deixar 5 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada