VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 21 de novembre del 2015

BOMBONS DE POMA I ROQUEFORT


Bombons de poma i formatge:

- 1 poma golden

- 50 g de formatge de roquefert

- 100 g de mantega

- 100 g. de sucre

Per fer els bombons de poma, poseu en un bol la poma, pelada i tallada a trossos, el sucre i la mantega, tapeu-ho i posar-ho al foc baix, durant 5 minuts.
 
Seguidament, destapeu-ho poseu el formatge i tritureu-ho amb el minipimer
 Quan estigui ben triturat, deixeu refredar, i fer boletes.
Si els voleu posar amb motlles de silicona, no cal deixar-los refredar. Ompliu-ne directament, els motlles i poseu-ho al congelador.

Si el Roquefort , no us agrada,és pot fer amb un altre formatge, que us agradi.

També podeu adornar-los, amb fifeus de colors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada