VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 9 d’octubre del 2015

ROTLLETS DE PERNIL I FORMATGE






Ingredients:

- 6  lamines de formatge  suau

– 12 talls de pernil dolç

– 6 trossos de pa de motlle

-  ½ litre de llet

– 2 cullerades de brandi

– 1 sobre de formatge parmesà

– sal, i pebre.

Beixamel per napa els rotlles.

Treure les crostes del pa i fer-ne 4 trossos de llarc, de cada llesca.
Barrejar la llet , la sal , el pebre, i el brandi.

Agafar el pernil i posar-hi ½ lamina de formatge, agafar dos bastonets de pa sucats amb la llet, posar-los a sobre del pernil, i enrotllar com si fossin  canelons.

Untar una safata amb mantega i col·locar els rotlles a sobre.


Posar-hi la beixamel, i el formatge parmesà . Posats al forn a daurar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada