VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 31 d’agost del 2015

CARN MAGRA AL FORN





INGREDIENTS

2 talls de carn magre per persona

2 tall de formatge, a llesquetes

1  tall de pernil serrà

Farina

Oli-sal,i pebre



PER LA SALSA

Una ceba

 Mantega

Un raget de vi blanc

Una cullerada de mel

Una mica de farina


Untar una llauna per anar al forn.

Aplanar la carn magre, que quedi bastant primeta.

Salpebrar-la, passa-la per la farina i fregir- la una mica, a foc fort, però sense que es faci rossa.

 Posar-la a la safata, que ja tenim untada amb la mantega.

A sobre de cada tall, hi posarem, un tall de pernil, i 2 trossos de formatge ( si els talls  de carn, son petits, només ni posarem un tall de formatge)

O cobrirem amb l'altre tall de carn magre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada