VIQUI

VIQUI

Seguidors

diumenge, 16 d’agost del 2015

BUNYOLS DE FORMATGE 1




Ingredients:

 - 6 formatgets en porcions tipus Caserio 
- 150 g de farina 
- 3 ous
-  1 cullerada de mantega
 -  oli, sal, pebre,

 Preparació: Posi  un cassó al foc amb un gotet d’aigua i la mantega, oli, sal i el pebre.

Quan arrenqui el bull treure del foc i afegeixi d’una de cop la farina.

(Fins aquí és igual que els bunyols de vent)

Remenar enèrgicament i posar el foc sense deixar de remoure.

Deixi coure  fins que la pasta es desenganxi  de les parets del cassó. Treure  del foc i quan estigui tebi afegir-hi els ous sencers un, fins que s’hagin incorporat, i els formatgets, que al mateix barrejar els ous s’incorporaran a la massa.

 Fregir a culleradetes amb l’oli ben calent i abundant.


 Servir calents. 

Si agrada molt el formatge es pot fer amb formatge rocafort o formatge blau, són més saborosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada