Ingredients:
- 6 formatgets en porcions tipus Caserio
- 150 g de farina
- 3 ous
- 1 cullerada de mantega
- oli, sal, pebre,
Preparació: Posi un cassó al foc amb un gotet d’aigua i la mantega, oli, sal i el pebre.
Quan arrenqui el bull treure del foc i afegeixi d’una de cop la farina.
(Fins aquí és igual que els bunyols de vent)
Remenar enèrgicament i posar el foc sense deixar de remoure.
Deixi coure fins que la pasta es desenganxi de les parets del cassó. Treure del foc i quan estigui tebi afegir-hi els ous sencers un, fins que s’hagin incorporat, i els formatgets, que al mateix barrejar els ous s’incorporaran a la massa.
Fregir a culleradetes amb l’oli ben calent i abundant.
Servir calents.
Si agrada molt el formatge es pot fer amb formatge rocafort o formatge blau, són més saborosos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada