Ingredients
4 pebrots vermells
1 ceba de Figueres
1 sobre de formatge ratllat
3 patates grosses
2 ous durs
1 llauneta d’anxoves
1 gra d’all
1 cullerada de blat de moro
½ sobre de formatge ratllat
Olives negres
Oli , vinagre, i sal.
En primer lloc posar les patates a bullir amb pell i una mica de sal. Bullir els dos ous.
Escalivar , els pebrots. Tallar la ceba a rotllanes, i posar-les amb un pesic de sal, i deixar-les que treguin la rabior .
Un cop fredes pelar i tallar les patates a rotllanes, no massa gruixudes, i posar-les a una plata.
Pelar els pebrots escalivats, fer-ne tiretes, i passar-los per la paella uns moments amb el gra d’all trinxat, i un polset de sal.Posar-los també a sobre les patates.
Rentar i escorre la ceba, i repartir-la.
Tallar a rotllanes els ous durs, i també posar-los a sobre l’amanida.
Afegir-hi les anxoves ven posades, i el blat de moro. Repartir les olives i espolsar,hi el formatge ratllat.
Fer una vinagreta amb l’oli de les anxoves,
( afegir-hi més si fa falta)i el vinagrei sal
Amanir-ho tot i sevir.
Si pot espolsar una mica de julivert trinxat, per donar-hi color I
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada