Viqui

Viqui

Seguidors

diumenge, 23 d’agost de 2015

AMANIDA DE PATATES I PEBROT ESCALIVAT


Ingredients

4 pebrots vermells

1 ceba de Figueres

1 sobre de formatge ratllat

3 patates grosses

2 ous durs

1 llauneta d’anxoves

1 gra d’all

1 cullerada de blat de moro

½  sobre de formatge ratllat

Olives negres

Oli , vinagre, i sal.

En primer lloc posar les patates a bullir amb pell i una mica de sal. Bullir els dos ous.

Escalivar , els pebrots. Tallar la ceba a rotllanes, i posar-les amb un pesic de sal, i deixar-les que treguin la rabior .

Un cop fredes pelar i tallar les patates a rotllanes, no massa gruixudes, i posar-les a una plata.

Pelar els pebrots escalivats, fer-ne tiretes, i passar-los per la paella uns moments amb el gra d’all trinxat, i un polset de sal.Posar-los també a sobre les patates.

Rentar i escorre la ceba, i repartir-la. 

Tallar a rotllanes els ous durs, i també posar-los a sobre l’amanida.

Afegir-hi les anxoves ven posades, i el blat de moro. Repartir les olives i espolsar,hi el formatge ratllat.

Fer una vinagreta amb l’oli de les anxoves,
 ( afegir-hi més si fa falta)i  el vinagrei sal
Amanir-ho tot i sevir. 

Si pot espolsar una mica de julivert trinxat, per donar-hi color I

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada