VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 2 de juliol del 2015

AMANIDA DE PATATES AMB PELL


Resultat d'imatges de patates amb pell 
INGREDIENTS.

-  2 patates grosses

– una poma

– una llauna d’anxoves

 – un tall de pernil dolç gruixut

 – olives farcides


– maionesa

– salsa de tomàquet.

Bullir les patates amb pell. Pelar-les i       tallar-les ben petites.

 Tallar tot el demés petit. Barrejar-ho tot, posar-hi la salsa de tomàquet freda, i la maionesa clareta. ( per aclarir-la es pot posar-hi una mica d’aigua amb molta cura de que no es talli).

 Es pot jugar amb molts altres condiments, com tonyina, pebrot vermell escalivat, restes de pollastre rostit, etc....



 Remenar-ho bé i ja es pot servir.


Queda molt decoratiu servir-les sobre un llit de fulles d'enciam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada