VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 26 de juny del 2015

PATATES VIUDES



Ingredients per a 4 persones


1 quilo de patates


3 alls


2 cebes


4 tomates madures


1 raig de vi ranci


1 fulla de llaurer


Un ou dur


Aigua bullent


Julivert


1 grapat d'ametlles torrades


Una culleradeta de pebre vermell

I Amb una cassola fem un bon sofregit d' all, ceba i tomaquet ben confitat.


 Hi afegim el vi ranci, El pebre vermell, i deixem reduir i incorporem


les patates pelades mal tallades.

 Cobrim d'aigua bullent, hi posem la fulla de llaurer i deixem coure lentament amb la cassola tapada, fins que les patates siguin toves.


 Salem a mitja cocció.

Mentrestant fem una picada amb el julivert  les ametlles, i l’ou dur.

També es bo, possar-hi un tros de butifarra negra desfeta,  o uns quants bolets, passats per la paella. Això a gust de cada un

 L'afegim a les patates els últims minuts i tastem de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada