VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 7 de maig del 2015

FLAMS DE CARABASSÓ - n 2


Resultat d'imatges de flanDE CARBASSÓ ARGUIÑANO

Ingredients:
- 1 k. De carbassons
–  una ampolla de crema de llet
 – 4 ous
– 2 cebes no massa grosses
– 4 pebrots vermells. (poden ser en conserva )
 – 50 g. de mantega
 – sal i pebre.
- 2 formatgets, o una nou de formatge blau
Escalivar els pebrots i guardar. 
Fregir la ceba i el carabassó tallat , salpebrar.
Agafar els ous, la crema de llet, 2 pebrots, els formatgets i  passar-ho tot pel mini pimmer,  avocar-ho a un motllo untat de mantega,  fer-ho coure al bany maria fins que al punxar-ho surti l’agulla neta.
Un cop fred desemmotllar i adornar amb els dos pebrots restants fets a tiretes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada