VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 7 de maig del 2015

FLAM de CARABASSONS - n1



INGREDIENTS

Dos quilos i mig de carabassons,


dues cebes 
cinc ous,
un vas de llet,
mig litre de beixamel,
cent grams de formatge ratllat,
 oli, o mantega
 salt i pebre.

PREPARACIÓ:

Tallem els carabassons a daus, els fregim junt amb la ceba , i una mica d’oli d’oliva fins que quedin tous, però que no es desfacin.
 Ho traiem del foc i li afegim els ous batuts, el vas de llet, i ho salem al gust amb la salt i el pebre.
 Ho remenem ben remenat, hi omplim un vol rodó prèviament untat amb mantega o bé oli d’oliva, i el posem al forn al bany maria fins que quedi quallat (Mitja hora aproximadament).

M’entres farem una beixamel clareta i li afegirem el formatge ratllat.

Un cop quedi quallat el flam, li afegim la beixamel fins que quedi ben cobert, i adornem el voltant del flam amb unes tiretes de bacon fregit

Es pot preparar el flam la nit abans, i s’hi afegeix la beixamel a última hora, i ho posarem al forn per escalfar-lo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada