Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 30 de març de 2015

COPA DE PRÉSSEC - O - MADUIXES AMB TORRÓ



                                   



Un pot de préssec amb almívar
 3 o 4 cullerades de sucre
 el suc d’una llimona
 150 G de torró de Jijona
 250 G de nata

 Tallarem préssec ven petit, a daus.

 Guardar-ne quatre  trossets, més grans  per decorar.

 Seguidament es posen en un bol amb unes cullerades de almívar,  s’hi tira el sucre,  i es rega amb el suc de la llimona, i es deixa reposar a la nevera durant una mitja hora.

Preparació de les copes: En la base de cada una s’hi posa una capa de nata i una de torró, prèviament picat en un morter, pel damunt s’hi afegeixen el préssec a daus , i posarem una mica del suc del préssec.

Amb una mànega pastissera, de boquilla arrissada, s’adorna el damunt del préssec  amb la nata restant, i s’hi tira per sobre una miqueta del torro esmicolat, i per fi, s’hi posa al capdamunt de la copa el préssec, més grosset, que hem guardat, i en posem un tros a cada copa

Abans de servir a taula, es deixa una hora a la nevera per què prengui.

En lloc de fer-ho amb préssec, ara que és el 

temps de les maduixes, també es pot fer igual 

 amb maduixes




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada