Ingredients:
- ¾ de litre de caldo
– ½ litre de llet
– 40 g, de crema d’arròs
– 200 g, de xampinyons frescos
– 2 rovells d’ou
– 1 copa de xeres
– 1 ampolla de crema de llet
– el suc d’una llimona
– 50 g, de mantega
– sal.
Posar els xampinyons nets, a coure amb una mica d’aigua,el suc de la llimona, el xerès, i coure 10 minuts.
Deixar-ho refredar i passar- ho pel mini pimer.
Guardar-na un parell, per adornar el plat.
Fer arrencar el bull al brou. Desfer la crema d’arròs amb la llet i afegir-ho al brou.
Quan bulli posar-hi el puré de xampinyons i deixar-ho coure 10 minuts.
Barrejar la crema de llet amb la mantega i els dos rovells d’ou i afegir-ho a la crema ja fora del foc i remenant contínuament perquè no es talli l’ou.
Servir adornat amb el xampinyons que hem reservat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada