Viqui

Viqui

Seguidors

dimarts, 20 de gener de 2015

MIGAS

Migas con huevo flor



1/2 quilo de pa dur.
  Un got d’aigua.
200 gr. De cansalada virada
Sal.
Oli d’oliva.
Una  cabeça  d’alls.
1/2 culleradeta de pebre vermell
Preparació:
         Es talla el pa en llesques fines i es remullen amb l’aigua tèbia   i si espolsa una mica de sal. Deixar-lo escorre, una estoneta.

         En una paella amb una mica d’oli d’oliva es fregim, la cansalada a daus petits. Es treu, i es fregeixen els alls i s’afegeix el pa , amb el foc no gaire fort, remoure bé amb una cullera de fusta fins que les migas quedin ben daurades i separades.

 Espolsar-hi el pebre vermell, donar-hi unes voltes, perquè l’absorbeixi el pa, i posar-hi la cansalada  fregida.
Es pot servir, amb un ou ferrat a sobre, o espolsar-hi una mica de julivert trinxat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada