1/2 quilo de pa dur.
Un got d’aigua.
200 gr. De cansalada virada
Sal.
Oli d’oliva.
Una cabeça d’alls..
1/2 culleradeta de pebre vermell
Preparació:
Es talla el pa en llesques fines i es fa a trossets, es remullen amb la ma espolsant l'aigua, tèbia amb una mica de sal a l'aigua.
Ha de quedar humit, però NO moll, deixar-ho una estoneta.
En una paella amb una mica d’oli d’oliva es fregim, la cansalada a daus petits.
Es treu, i es fregeixen els alls i s’afegeix el pa , amb el foc no gaire fort, remoure bé amb una cullera de fusta fins que les migas quedin ben daurades i separades.
Es treu, i es fregeixen els alls i s’afegeix el pa , amb el foc no gaire fort, remoure bé amb una cullera de fusta fins que les migas quedin ben daurades i separades.
Espolsar-hi el pebre vermell, donar-hi unes voltes, perquè l’absorbeixi el pa, i posar-hi la cansalada fregida.
Es pot servir, amb un ou ferrat a sobre, o un pebrot vert o vermell fregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada