VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 20 de gener del 2015

MIGAS








1/2 quilo de pa dur.

  Un got d’aigua.

200 gr. De cansalada virada

Sal.

Oli d’oliva.

Una  cabeça  d’alls..

Un xoricet picant 

1/2 culleradeta de pebre vermell

Preparació:

         Es talla el pa en llesques fines i es fa a trossets, es remullen amb la ma espolsant l'aigua, tèbia  amb una mica de sal a l'aigua.
Ha de quedar humit, però NO moll, deixar-ho una estoneta.


         En una paella amb una mica d’oli d’oliva es fregim, la cansalada a daus petits. 

Es treu, i es fregeixen els alls i s’afegeix el pa , amb el foc no gaire fort, remoure bé amb una cullera de fusta fins que les migas quedin ben daurades i separades.

 Espolsar-hi el pebre vermell, donar-hi unes voltes, perquè l’absorbeixi el pa, i posar-hi la cansalada  fregida.

Es pot servir, amb un ou ferrat a sobre, o un pebrot vert o vermell fregit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada