VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 8 de desembre del 2014

QUIX DE XAMPINYONS, I CANSALADA FUMADA


Resultado de imagen de quix de xampinyons


Per a la pasta brisa:

- 300 grams de farina

- 150 grams de mantega a punt de Pomada

- 1ou

- 1 raig d'aigua

– sal.

( La basse, també es  pot comprar já feta)

Per al farcit:


1/2 litre de nata

 - 4 ous

- una ceba gran estofada

- 150 gr.  de xampinyons cuits

- 150 gr de cansalada fumada

Preparació

Comencem per fer la pasta brisa.

Fem un volca amb la farina. Al centre hi posem l'ou, la mantega, un pols de sal i un petit raig d'aigua.

Pastem la barreja i anem incorporant la farina, barrejant - la
amb els dits pero sense pastar-la, perqué es trenca amb molta
facilitat.

 L'estirem amb un corró que quedi ben fina i cobrim un
motlle de tres o quatre centímetres d'altura amb molta cura, perquè és molt delicada. Retallem la que queda per sobre del motlle

 Hi posem cigrons al damunt i la posem a coure a 160g. durant 6 o 7  minuts. Passat aquest temps la traiem del forn i traiem els cigrons.

Aquesta pasta també pot servir per qualsevol tarta de verdures.

Barregem els ous, la nata i un pols de sal. Ho triturem.
Tallem els xampinyons i la cansalada a trossos petits i els distribulm al motlle de pasta brisa.

 També hi posem la ceba estofada i hi tirem la barreja d' ous i llet.

La posem a coure de nou al forn a 170 g. durant uns 15 o 20 minuts, que ens quedi ben daurada.  Servim vem calenta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada