Per a la pasta brisa:
- 300 grams de farina
- 150 grams de mantega a punt de Pomada
- 1ou
- 1 raig d'aigua
– sal.
( La basse, també es pot comprar já feta)
Per al farcit:
1/2 litre de nata
- 4 ous
- una ceba gran estofada
- 150 gr. de xampinyons cuits
- 150 gr de cansalada fumada
Preparació
Comencem per fer la pasta brisa.
Fem un volca amb la farina. Al centre hi posem l'ou, la mantega, un pols de sal i un petit raig d'aigua.
Pastem la barreja i anem incorporant la farina, barrejant - la
amb els dits pero sense pastar-la, perqué es trenca amb molta
facilitat.
L'estirem amb un corró que quedi ben fina i cobrim un
motlle de tres o quatre centímetres d'altura amb molta cura, perquè és molt delicada. Retallem la que queda per sobre del motlle
Hi posem cigrons al damunt i la posem a coure a 160g. durant 6 o 7 minuts. Passat aquest temps la traiem del forn i traiem els cigrons.
Aquesta pasta també pot servir per qualsevol tarta de verdures.
Barregem els ous, la nata i un pols de sal. Ho triturem.
Tallem els xampinyons i la cansalada a trossos petits i els distribulm al motlle de pasta brisa.
També hi posem la ceba estofada i hi tirem la barreja d' ous i llet.
La posem a coure de nou al forn a 170 g. durant uns 15 o 20 minuts, que ens quedi ben daurada. Servim vem calenta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada