Viqui

Viqui

Seguidors

dissabte, 22 de novembre de 2014

ROTLLETS DE PERNIL


INGREDIENTS:


- 4 talls de pernil dolç una mica gruixudes

 – 4 caserius

– un tros  com una nou petita de formatge blau o Rocafort, ( Això és optatiu)

– un pot d’olives farcides o 200 gr. De prunes sense pinyol, paper de plata

 – 4 barnilles de les que serveixen per fer pinxos.


Aixafar els caserius, i el formatge blau tot junt, i amb l’ajuda d’un ganivet , estendre sobre els talls de pernil.


 Agafar les barnilles i enfilar-hi les olives o les prunes, o també es pot fer 2 de cada manera.

 Embolicar-hi el pernil aprestant-los bé.

Tot seguit posar-hi el paper de plata , i posar-ho al congelador.

Per servir treure el pinxo i el paper de plata. Tallar a rotllanes i servir sobre de mini torradetes untades amb una mica de mantega, o de galetes salades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada