Viqui

Viqui

Seguidors

divendres, 21 de novembre de 2014

LASANYA DE XAMPINYONS i CARBASSÓ




Ingredients

½ kg de xampinyons

 ½ k. De carbassó

 una caixa de canelons o lasanya que són més grans

 50 g. De formatge blau

50 g de formatge ratllat

 un pot petit de tomàquet sofregit.

 Un got de salsa beixamel o veluté, (que és el mateix, però en lloc 

de llet, es fa amb brou de bullir verdures).

Trinxar els xampinyons petits i fregir-los amb l'all picat.

 A part fregir el carbassó. Fora del foc ajuntar-ho els xampinyons, i

 el carbassó, i una mica de beixamel,  i el formatge  blau.

Bullir la pasta i posar una capa al fons d'una llauna  untada amb mantega, per anar al forn.

Posar una capa sobre la pasta de canelons, o de lasanya i cobrir-lo amb una capa del que hem preparat, i altre vegada cobrir amb la pasta de caneló. (repetir l'operació  dues o tres vegades segons la pasta que ens quedi ) sobre posar el tomàquet sofregit i formatge. Posar al forn.


Optatiu: Si queda una mica de beixamel, es pot barrejar amb el 

tomàquet sofregit, i posar-ho a sobre de la lasanya, i espolsar-hi el 

formatge 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada