Viqui

Viqui

Seguidors

dimecres, 1 d’octubre de 2014

PATATES FARCIDES DE POLLASTRE


: Ingredients (4persones).


 4 patates grans.

1 pit de pollastre

100 g. de pèsols congelats.

4 formatgets 

1 pot de llet evaporada .


1 cullerada de farina 

1 cullerada de mantega.

Formatge ratllat.

Sal, 

Nou moscada si agrada

  Rentar les patates, i fer-les bullir fins que estiguin tendres però ferms.

Fregir el pollastre tallat a trossets en una mica d'oli. Bullir els pèsols en aigua amb sal.

 Ofegar la farina a la mantega i abocar la llet evaporada dissolta en 200 ml. (1 got) d'aigua; remoure contínuament; coure a foc suau uns 15 minuts; afegir els formatgets trossejats, el pollastre i els pèsols, i assaonar amb sal i nou moscada( això, és optatiu ).

 Tallar les patates per la meitat al llarg, retirar la polpa i barrejar-la amb la beixamel.

 Omplir les patates, empolvorar amb formatge ratllat i gra- tina al forn uns minuts.

Es pot posar pernil dolç, o qualsevol altre carn que tinguem, en lloc de pollastre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada