: Ingredients (4persones).
4 patates grans.
1 pit de pollastre
100 g. de pèsols congelats.
4 formatgets
1 pot de llet evaporada .
1 pot de llet evaporada .
1 cullerada de farina
1 cullerada de mantega.
Formatge ratllat.
Sal,
Nou moscada si agrada
Rentar les patates, i fer-les bullir fins que estiguin tendres però ferms.
Fregir el pollastre tallat a trossets en una mica d'oli. Bullir els pèsols en aigua amb sal.
Ofegar la farina a la mantega i abocar la llet evaporada dissolta en 200 ml. (1 got) d'aigua; remoure contínuament; coure a foc suau uns 15 minuts; afegir els formatgets trossejats, el pollastre i els pèsols, i assaonar amb sal i nou moscada( això, és optatiu ).
Tallar les patates per la meitat al llarg, retirar la polpa i barrejar-la amb la beixamel.
Es pot posar pernil dolç, o qualsevol altre carn que tinguem, en lloc de pollastre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada