VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 8 d’octubre del 2014

PASTÍS DE SALMÓ



Ingredients Preparació 



400 g de salmó



 300 g de gambes 



 1 porro 


 100 g de carbassa o carabassó, 



 5 ous



 250 ml de nata 



 Oli, sal 



 Pebre

 Trossejar el salmó retirantla pell i lesespines.
Pelar i trossejar les gambespetites

  A part picar finament el porroi ofegar –lo amboli, un cop tendreafegir la carbassa  o carbassó, i deixar-ho unsminuts més, afegir el salmó i les gambes.(  Només 2 o 3 minuts )

Barrejar en un bol,  la nata i els ous, salpebrar ibarrejar amb el sofregit  dels porros, i salmó, i triturar.

Posar-ho  al bany maria amb una llauna de forn untada amb mantega durant 35-40 minuts.

Per ser més econòmic, en lloc de gambes, també es pot fer amb palets de cranc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada