Viqui

Viqui

Seguidors

diumenge, 19 d’octubre de 2014

CODONYAR


 Per fer confitura de codony, ara que és el temps, és molt fàcil.
Ingredients
Codonys
Sucre
Netejar bé els codonys sense pelar.
 Rentar-los, i escorre. Bullir-los, fins que estiguin cuits. Escorre’ls bé.

Pesar-los, i posar el mateix pes de sucre que de codony, i triturar amb el mini pimer.



Posar-ho a una cassola, i deixar-ho, fins que  vagi agafant cos. Guardar una mica de suc de bullir-los, per si veieu que es vol enganxar, li afegiu.


S’ha de tenir molta cura de remenar-ho  sovint, perquè no s’enganxi, i tapar-ho, deixant la tapa a mig posar, ja que esquitxa molt, i crema moltíssim els esquitxos.
 Una vegada ja fet  ( més o menys, mitja hora o tres quarts, segons la quantitat que hi hagi a la cassola )  abocar-ho a una safata, i deixar que s’endureixi, uns 15 dies o més, això es s'ha d'anar aprestant una mica  amb el dit per saber-ho  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada