Per fer confitura de codony, ara que és el temps, és molt fàcil.
Ingredients
Codonys
Sucre
Netejar bé els codonys sense pelar.
Rentar-los, i escorre. Bullir-los, fins que estiguin cuits. Escorre’ls bé.
Pesar-los, i posar el mateix pes de sucre que de codony, i triturar amb el mini pimer.
Posar-ho a una cassola, i deixar-ho, fins que vagi agafant cos. Guardar una mica de suc de bullir-los, per si veieu que es vol enganxar, li afegiu.
S’ha de tenir molta cura de remenar-ho sovint, perquè no s’enganxi, i tapar-ho, deixant la tapa a mig posar, ja que esquitxa molt, i crema moltíssim els esquitxos.
Una vegada ja fet ( més o menys, mitja hora o tres quarts, segons la quantitat que hi hagi a la cassola ) abocar-ho a una safata, i deixar que endureixin, uns 15 dies o més, això es s'ha d'anar aprestant una mica amb el dit per saber-ho
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada