VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 17 de setembre del 2014

POLLASTRE AMB CERVESA


Ingredients :

1 pollastre tallat a trossos

3 cebes

 ½ litre de cervesa

 2 pastanagues 
1 got de brou

 1 cullerada de vinagre

1 tomàquet

Un manat d’herbes ( Farigola , sajolida , llorer , i un tros de canyella ) oli , sal , pebre i un polset de farina.

Salpebrar el pollastre i agafar una paella amb oli i enrossir lo, guardar-lo.

 El mateix oli posar-lo a una cassola , sofregir la ceba i la pastanaga  trinxada , i el manat d’herbes .


Quan el sofregit ja sigui transparent , posar-hi la farina , deixar-la 2 o 3 minuts sense deixar de remenar. Tot seguit posar-hi el pollastre , la cervesa ,i el brou .Deixar –ho bullir a foc suau 35 o 40 minuts 
Servir ben calent.
També es pot fer tot igual però posant oli a la cassola i posar-ho tot en fred, menys el brandi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada