1 pollastre tallat a trossos
3 cebes
½ litre de cervesa
2 pastanagues
1 got de brou
1 cullerada de vinagre
1 tomàquet
Un manat d’herbes ( Farigola , sajolida , llorer , i un tros de canyella ) oli , sal , pebre i un polset de farina.
Salpebrar el pollastre i agafar una paella amb oli i enrossir lo, guardar-lo.
El mateix oli posar-lo a una cassola , sofregir la ceba i la pastanaga trinxada , i el manat d’herbes .
Quan el sofregit ja sigui transparent , posar-hi la farina , deixar-la 2 o 3 minuts sense deixar de remenar. Tot seguit posar-hi el pollastre , la cervesa ,i el brou .Deixar –ho bullir a foc suau 35 o 40 minuts
Servir ben calent.
També es pot fer tot igual però posant oli a la cassola i posar-ho tot en fred, menys el brandi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada