VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 18 d’agost del 2014

BACALLÀ AMB SOBRESADA





Ingredients:

- 4 trossos de bacallà,  o tacs no massa grans
- 150 gde sobrassada
- 1 porro
- 1 got de vinagre balsàmic
 - oli d'oliva
- romaní  
Preparació
 Poseu el vinagre balsàmic en un cassó al foc i deixeu-lo reduir fins que tingui una textura de caramel.
 A part, fregiu el porro tallat en juliana en una paella amb oli abundant.
 Mentrestant, talleu el bacallà a trossets gruixuts i reserveu-lo en una plata.
A continuació, en un altre cassó escalfeu l'oli fins que estigui ben roent. Després, afegiu-hi les branques de romaní i deixeu-ho macerar  una estoneta, perquè agafi bé el gust.

 Un cop macerat, aboqueu l'oli per sobre del bacallà.

 I ja per acabar, poseu  el bacallà a una safata, poseu-hi el porro fregit al damunt i guarniu el plat amb la de sobrassada desfeta amb el vinagre reduït. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada