Ingredients:
- 4 trossos de bacallà, o tacs no massa grans
- 150 g de sobrassada
- 1 porro
- 1 got de vinagre balsàmic
- oli d'oliva
- romaní
Preparació
Poseu el vinagre balsàmic en un cassó al foc i deixeu-lo reduir fins que tingui una textura de caramel.
A part, fregiu el porro tallat en juliana en una paella amb oli abundant.
Mentrestant, talleu el bacallà a trossets gruixuts i reserveu-lo en una plata.
A continuació, en un altre cassó escalfeu l'oli fins que estigui ben roent. Després, afegiu-hi les branques de romaní i deixeu-ho macerar una estoneta, perquè agafi bé el gust.
Un cop macerat, aboqueu l'oli per sobre del bacallà.
I ja per acabar, poseu el bacallà a una safata, poseu-hi el porro fregit al damunt i guarniu el plat amb la de sobrassada desfeta amb el vinagre reduït.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada