Ingredients:
- Albergínies
- Carn picada
- Ceba
- Alls
- Alls
- Una pastanaga
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- Vi blanc
- Vi blanc
- Sal, pebre, orenga
- Formatge ratllat
- Una mica de maicena instant o similar
Rentem i tallem per la meitat les albergínies. Salem lleugerament i posem un
raget d’oli D'oliva per sobre de cada mitja albergínia.
Escalfem el forn a ven calent i les posem fins
que estiguin tendres.
Amb una cullera li traiem la carn i reservem
les pells.
Piquem la ceba i els alls, la pastanaga i posem a fregir suaument, afegim la carn picada (prèviament salpebrada), li donem unes voltes i hi afegim la polpa de l'albergínia trossejada.
Ho
deixem sufragi tot. Quan ja estigui casi fet, hi afegim el tomàquet, el vi,
l’orenga, i una culleradeta petita de farina. Ho deixem uns moments, i quan
estigui casi fred, farcim les albergínies ( mirant d’arreglar-les una mica, que
quedin ven posades.)
Hi posem força formatge ratllat i gratinem fins que estigui daurat.
Hi posem força formatge ratllat i gratinem fins que estigui daurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada