Ingredients:
1 K de patates
500 g de bacallà remullat
mitja llimona
1 ou
Sal, i pebre.
Beixamel:
1/4 de litre de llet
Farina 2 cullerades de farina
Agafar el bacallà i cobrir-lo d’aigua freda i posar-lo al foc amb el suc de la llimona.
Quan arrenqui el bull retirar-lo i deixar que reposi 1/2 hora.
Bullir les patates i xafar-les ben fines amb una mica de llet i mantega, afegir-hi el rovell d’ou i la clara batuda a punt de neu i un polset de pebre.
Untar una safata amb mantega, i posar-hi la meitat del puré, i el bacallà esmicolat, cobrir-ho amb les lamines de formatge i acabar-hi de posar el puré a sobre.
Fer la beixamel i posar-la per sobre, espolsar-hi el formatge ratllat i posar-lo a daurar al forn per gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada