Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 28 de juliol de 2014

PURE DE PATATA AMB BACALLÀ


 Ingredients:
 = 1   de patates
= 150 gde formatge que es fongui
= 50 gde mantingui
= 50 gde formatge ratllat
 = 500 g de bacallà remullat
= mitja llimona
= 1 o
= Sal, i pebre.

Beixamel:
 = 1/4 de litre de llet
 = Farina 2 cullerades de farina de cereals 
= 50 gde mantega, sal i pebre.

Agafar el bacallà i cobrir-lo d’aigua freda i posar-lo al foc amb el suc de la llimona.
 Quan arrenqui el bull retirar-lo i deixar que reposi 1/2 hora.

 Bullir les patates i xafar-les ben fines amb una mica de llet i mantega, afegir-hi el rovell d’ou i la clara batuda a punt de neu i un polset de pebre.

Untar una safata amb mantega, i posar-hi la meitat del puré, i el bacallà esmicolat, cobrir-ho amb les lamines de formatge i acabar-hi de posar el puré a sobre.


 Fer la beixamel i posar-la per sobre, espolsar-hi el formatge ratllat i posar-lo a daurar al forn per  gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada