VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 9 de juliol del 2014

PASTÍS DE CARBASSÓ, I XAMPINYONS



Ingredients:

 -1 carbassó gros

– 1 ceba grossa

– ½ k. de xampinyons naturals o 1 pot de laminats

– un paquet de lamines de formatge per fondre

– 2 grans d’all

– 2 ous

– ½ got de llet

– oli, sal, i pebre.



Fregir el carbassó i la ceba com si fos per fer truita. Afegir-hi un gra d’all trinxat petit.

Netejar els xampinyons, tallar-los petits i fregir amb un gra d’all, a part del carbassó. També es pot fer amb els xampinyons congelats.


 Quan ja està tot cuit barrejar-ho.
 Agafar una safata per anar al forn i untar-la amb oli, o mantega. Posar una capa primeta de la barreja fregida, i posar-hi lamines de formatge a sobre, tornar a posar una capa prima de barreja i altre cop formatge, acabar de posar la barreja. Batre els dos ous, afegir-hi la llet, salpebrar, i abocar-ho sobre el carbassó. Amb una forquilla,anar punxant perquè quedi tot ben assaonat.


 Tapar amb paper film i posar-ho al microones 15 minuts, punxar per saber si està cuit i si surt l’agulla neta ja està cuit, i si surt una mica humida tornar-lo a coure 3 o 4 minuts més. També es pot fer al bany maria, però a les hores té d’estar al forn 1 hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada