VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 4 de juliol del 2014

MOUSSE DE IOGURT


 


INGREDIENTS

• 400 ml. nata per muntar
• 100 ml. sucre
• 10 gr. Gelatina en pols
• 2 iogurts naturals
• Préssec en almívar
• Sucre cremat ( Es pot comprar, ja preparat, per el que es necessita)

 Barregem 100 ml. de nata amb el sucre i la gelatina. Posem al foc i deixem que arrenqui el bull. Treure ràpid. Deixar-ho refredar.

 Muntem la resta de la nata, afegim els iogurts i la nata, amb el sucre, i gelatina, que hem fet arrencar el bull, fred.

 Barregem bé.

Posar una mica de sucre cremat al fons de les copes que s'ha de servir

Triturem el préssec en almívar hi el  repartim a les copes , i a sobre posem la crema de iogurt amb l'ajuda de màniga pastissera.

  Decorem amb una culleradeta de melmelada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada