INGREDIENTS
• 400 ml. nata per muntar
• 100 ml. sucre
• 10 gr. Gelatina en pols
• 2 iogurts naturals
• Préssec en almívar
• Sucre cremat ( Es pot comprar, ja preparat, per el que es necessita)
Barregem 100 ml. de nata amb el sucre i la gelatina. Posem al foc i deixem que arrenqui el bull. Treure ràpid. Deixar-ho refredar.
Muntem la resta de la nata, afegim els iogurts i la nata, amb el sucre, i gelatina, que hem fet arrencar el bull, fred.
• 100 ml. sucre
• 10 gr. Gelatina en pols
• 2 iogurts naturals
• Préssec en almívar
• Sucre cremat ( Es pot comprar, ja preparat, per el que es necessita)
Barregem 100 ml. de nata amb el sucre i la gelatina. Posem al foc i deixem que arrenqui el bull. Treure ràpid. Deixar-ho refredar.
Muntem la resta de la nata, afegim els iogurts i la nata, amb el sucre, i gelatina, que hem fet arrencar el bull, fred.
Barregem bé.
Posar una mica de sucre cremat al fons de les copes que s'ha de servir
Triturem el préssec en almívar hi el repartim a les copes , i a sobre posem la crema de iogurt amb l'ajuda de màniga pastissera.
Triturem el préssec en almívar hi el repartim a les copes , i a sobre posem la crema de iogurt amb l'ajuda de màniga pastissera.
Decorem amb una culleradeta de melmelada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada