Viqui

Viqui

Seguidors

dilluns, 28 de juliol de 2014

BUNYOLS DE BACALLÀ

Em ingredients:

- 2 talls de bacallà
– una culleradeta de llevat en pols
- 125 g. de farina
- 50 g. de manega
- 2 ou
– ¼ de litre d’aigua
- Oli 
-  Pebre -
- Sal amb molta cura, ja que el bacallà, ja és una mica salat
- Julivert  trinxat ven petit
- 2 grans d’all

Posar l’aigua en un caçó al foc.

 Quan bulli, abocar-hi la farina de cop i remenar i treure del foc i seguir batent.

 Posar-hi el bacallà esmicolat, l’all trinxat, i el julivert.  

Afegir-hi 1 ou i anar  batent  fins que no quedi ven lligat no posar-hi l’altre ou , i el llevat.

 Deixar-ho reposar 30 minuts i fregir a petites culleradetes. (L’oli no té de ser massa calent, perquè es cremarien de fora i de dintre quedarien crus).

També es pot fer amb restes de bacallà que ja tinguem cuit netejant bé d’espines, si és que n’hi ha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada