Em ingredients:
- 2 talls de bacallà
– una culleradeta de llevat en pols
- 125 g . de farina
- 50 g . de manega
- 2 ou
– ¼ de litre d’aigua
- Oli
- Pebre -
- Sal amb molta cura, ja que el bacallà, ja és una mica salat
- Julivert trinxat ven petit
- 2 grans d’all
Posar l’aigua en un caçó al foc.
Quan bulli, abocar-hi la farina de cop i remenar i treure del foc i seguir batent.
Posar-hi el bacallà esmicolat, l’all trinxat, i el julivert.
Afegir-hi 1 ou i anar batent fins que no quedi ven lligat no posar-hi l’altre ou , i el llevat.
Deixar-ho reposar 30 minuts i fregir a petites culleradetes. (L’oli no té de ser massa calent, perquè es cremarien de fora i de dintre quedarien crus).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada