VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 28 de juliol del 2014

BRANDADA DE BACALLÀ

PER EL PURÉ
  1 k patates
½  litre de llet
Una cullerada de mantega
formatge ratllat  

BRANDADA

1/2 Kl. de bacallà
 Una ampolla de crema de llet
1 got d'oli
 3 grans d’all
 2 ou
 Sal i pebre

        Fer un puré amb les patates  la mantega  ½ litre de llet.

 Fregir els alls laminats amb l’oli, bullir el bacallà un parell de minuts amb molt poca aigua i deixar –ho reposar.
Passar-lo pel pimer junt amb els alls fregits l’oli els rovells d’ou i ½ got de llet tèbia.

 Barrejar-ho amb el puré de patata. Batre les clares a punt de neu i remenar-ho tot junt . Repartir-ho amb cassoletes individuals o a una safata, espolsar-hi el formatge ratllat i posar-ho al forn.
També es pot acompanyar amb crostonets de pa torrat, o fregit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada