VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 28 de juliol del 2014

BRAÇ DE GITANO DE BACALLÀ

         

Ingredients:
- 3 talls de bacallà
- 1 k. De patates
- Una ceba
– 3 grans d’all
- 75 g, De Mantega
– un pot petit de maionesa
- 50 g, D'olives farcides
- una llauna de pebrot vermell per adornar.

Sofregir la ceba i els alls, afegir-hi el bacallà esmicolat. Donar-hi unes voltes uns moment, i deixar-ho refredar.

Bullir les patates, aixafar-les ben fines, i afegir-hi la mantega.


Estendre-les sobre un drap humit, repartir el bacallà, i enrotllar. Cobrir-ho amb la maionesa, i adornar amb el pebrot vermell i les olives. Si pot posar olives, ou dur, pastanaga rallada  per adornar etc ..... A gust de cadascú

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada