VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 8 de juliol del 2014

BACALLÀ FÀCIL

Resultat d'imatges de bacallà amb mel




Ingredients:


- oli

- 2 talls de bacallà per persona

– bastants alls

-un grapadet de pinyons

– pebre vermell

- una culleradeta de vinagre de xerès

– pebre negre


– farina - oli


Deixar remullar el bacallà ( és millor deixar-lo 6 – o – 7 dies a la nevera sense tocar l’aigua per res...

Quan s’ha de cuinar, rentar-lo bé i canviar l’aigua 3 o 4 hores abans de cuinar).

Escorre bé, i eixugar-lo amb un drap net, o paper de cuina enfarinar i fregir.

Laminar els alls i posar a la paella amb el mateix oli de fregir el bacallà amb el foc molt baixet, només un moment, ja que es cremen ràpid, al apagar el l foc posar-hi el vinagre, i el pebre vermell, afegir-hi els pinyons, moure-ho bé

Posar el bacallà a una plata i abocar l’oli, amb els alls, i els pinyons per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada